Fotografia: Els establiments participants, durant la presentació de la campanya. / Ajuntament
04/06/2018 06:12

9ª edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola de Tossa

Algunes de les opcions que s'oferiran són fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; o amb costella ibèrica i ceps.

Durant tot el mes de juny, 14 restaurants de Tossa de Mar que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional del municipi participen en la 9ª edició de la campanya gastronòmica dells fideus a la cassola. Aquest és un plat que ha estat present des de sempre a les llars de Tossa, i que cada mestressa cuinava amb la seva pròpia recepta, seguint la tradició familiar i en funció dels productes de temporada que tenia a l'abast.

Els restaurants que s'han adherit a la campanya d’enguany proposen un menú de tres plats amb un entrant, un plat principal de fideus a la cassola a escollir entre un mínim de dues varietats diferents, uns postres, i aigua, vi o refresc. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; amb costella ibèrica i ceps; fideus negres amb calamarsets i cloïsses; fideus de “senyorito”; fideus mar i muntanya a la cassola; fideus amb lluerna; amb marisc; amb verdures de temporada; amb botifarra; amb llamàntol i cloïsses; fideus a la brasa de carbó....

Els establiments que participen enguany són: Bahia, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Santa Marta, Victòria i Víctor. 
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de:

Cultura // La Cellera // Comarca
Fotografia: El Teatre del Centre Cultural Parroquial va acollir l´esdeveniment. / Consell Comarcal
20/06/2018 06:40

La Cellera acull un seminari amb les principals associacions professionals de cultura de Catalunya

La sessió va tenir lloc el passat divendres 15 de juny al seminari “El talent creatiu en xarxa. Cultura i dinamització territorial”, en el marc del projecte SelvaCultura.
Comentaris (0)
Societat // Arbúcies
Fotografia: L´alcaldessa i els regidors del Ple dels Infants. / Ajuntament
20/06/2018 06:33

Finalitza la quarta legislatura del Ple dels Infants d'Arbúcies

El cinema a la fresca que es realitza durant la Festa Major i la Festa Holy a la jornada familiar Cassònia, properes propostes sorgides del Ple dels Infants.
Comentaris (0)
Societat // Vidreres
Fotografia: L´alcalde i el regidor de sostenibilitat van entregar el diploma aquest divendres. / Ajuntament
20/06/2018 06:26

L’escola Sant Iscle de Vidreres rep un diploma del projecte Euronet 50/50

El projecte Euronet 50/50 és una iniciativa europea que té per objectiu aconseguir que els centres educatius redueixin el consum energètic.
Comentaris (0)
Cultura // Lloret
Fotografia: Una de les edicions passades de la Fira. / Ajuntament
14/06/2018 21:59

​Música, espectacles i una completa programació cultural arriben a Lloret amb la Fira dels Americanos

Espectacles itinerants, degustacions de daiquiris, mercat indià, visites guiades, tallers de balls llatins i concerts de música cubana són algunes de les activitats de la fira.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: Les propietats del romaní

Després d’haver-vos presentat dues...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La sàlvia dels convents

Avui em plau de presentar-vos una de...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La virtut guaridora del marduix

L’èxit editorial dels reculls de...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar