Fotografia: Els establiments participants, durant la presentació de la campanya. / Ajuntament
04/06/2018 06:12

9ª edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola de Tossa

Algunes de les opcions que s'oferiran són fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; o amb costella ibèrica i ceps.

Durant tot el mes de juny, 14 restaurants de Tossa de Mar que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional del municipi participen en la 9ª edició de la campanya gastronòmica dells fideus a la cassola. Aquest és un plat que ha estat present des de sempre a les llars de Tossa, i que cada mestressa cuinava amb la seva pròpia recepta, seguint la tradició familiar i en funció dels productes de temporada que tenia a l'abast.

Els restaurants que s'han adherit a la campanya d’enguany proposen un menú de tres plats amb un entrant, un plat principal de fideus a la cassola a escollir entre un mínim de dues varietats diferents, uns postres, i aigua, vi o refresc. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; amb costella ibèrica i ceps; fideus negres amb calamarsets i cloïsses; fideus de “senyorito”; fideus mar i muntanya a la cassola; fideus amb lluerna; amb marisc; amb verdures de temporada; amb botifarra; amb llamàntol i cloïsses; fideus a la brasa de carbó....

Els establiments que participen enguany són: Bahia, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Santa Marta, Victòria i Víctor. 
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de:

Societat // Comarca
Fotografia: Visita a la nova maquinària i contenidors de NORA que es va fer el juny passat. / CComarcal
16/10/2018 08:52

NORA, l'empresa de gestió de residus de la Selva, inicia el camí per convertir-se en 100% pública

El soci privat, CESPA SA del grup Ferrovial, ha manifestat la seva voluntat de sortir de l’empresa, i ara els socis públics han devalorar les condicions i el calendari.
Comentaris (0)
Cultura // Comarca // Sils
Fotografia: Peces que s´exposen a la mostra de Sànchez León. / Consell Comarcal
09/10/2018 10:19

L'exposició de l'artista David Sànchez León arriba a Sils en el marc del projecte Art en Ruta

La mostra “Llista d’espera, ara és demà” de l’escultor es pot visitar del 8 al 31 d’octubre a la sala d’exposicions de l’Ajuntament.
Comentaris (0)
Municipals // Sant Hilari
Fotografia: L´alcaldable republicà a Sant Hilari, Xavier Prat. / ERC
24/09/2018 15:48

Esquerra Republicana a Sant Hilari es renova i presenta Xavier Prat com cap de llista

En l'acte de presentació va participar-hi Anna Caula, portaveu d’ERC al Parlament, qui va afirmar que “la nova República, el país, comença aquí, als pobles”.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Participants en una campanya d´aquest tipus a Vilobí. / Tribuna Selvatana
24/09/2018 15:27

Nova campanya d'identificació i cens d'animals de companyia a diversos municipis de la Selva

És impulsada pel Consell Comarcal i es duu a terme als municipis de Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Vilobí d’Onyar.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar