Societat // Comarca // Blanes
Fotografia: La VI Jornada d´Orientació de La Selva II. / Ajuntament
08/05/2018 07:12

Més de 500 joves s'informen sobre opcions del seu futur acadèmic a Blanes

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics La Selva II, la VI Jornada d'Orientació de Formació Professional va comptar amb 21 xerrades de 45' minuts simultàniament en tres espais.

Redacció

No hi ha cap mena de dubte que un dels moments més decisius per a una persona és quan ha d'escollir quins estudis, quin futur acadèmic vol emprendre. Per això, per ajudar els joves a poder triar, aquests dies s'organitzen jornades i sessions obertes als centres educatius i/o de suport en aquesta matèria. Una de les més interessants ha estat la VI Jornada d'Orientació de Formació Professional que va tenir lloc aquest passat divendres al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) La Selva II amb seu a Blanes. Més de 500 nois i noies van poder informar-se sobre les diferents opcions que tenen al seu abast, a través d'una maratoniana jornada que es va fer a partir de les 9 del matí i que es va allargar, de manera ininterrompuda, fins quarts de 3 del migdia. 

21 xerrades programades simultàniament en 3 espais del CRP La Selva II 
Al llarg de sis hores, es van programar 21 xerrades de 45 minuts cadascuna d'elles sobre els cicles formatius de grau mitjà i FIAP-PFI, desenvolupades de manera simultània en tres espais del Servei Educatiu de La Selva II: les sales Cala Bona, Treumal i Giverola. Com és habitual, la jornada va ser especialment fructífera pels joves, que van poder informar-se i preguntar els dubtes que poguessin tenir amb els professors que els van explicar les diferents opcions. 

Les famílies professionals sobre les quals es va informar van ser les següents: Sistemes Microinformàtics; Cuina/Serveis de Restauració; Comerç; Elaboració de Productes Alimentaris; Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques; Atenció a Persones amb Dependències; Cures d'Auxiliar d'Infermeria; Sistemes Microinformàtics; Gestió Administrativa i Gestió Administrativa d'Àmbit Jurídic; Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural; Indústries Alimentàries: Forneria, Pastisseria i Confiteria; Cuina / Serveis de Restauració; Tècniques Esport. Vela / Busseig; Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme; i Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural / Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme. 

D'altra banda, també es va informar sobre Programes de Formació i Inserció (PFI) i Programes de Formació i Aprenentatge Professional (FIAP). Més concretament es va parlar de dues opcions: Pintura i Auxiliar de Muntatges d'Instal·lacions d'Electricitat, Aigua i Gas. Els respectius instituts i centres educatius on s'imparteixen aquests coneixements estan ubicats en quatre poblacions selvatanes: Blanes, Lloret, Vidreres i Hostalric. A Blanes són els Instituts Sa Palomera, Serrallarga i S'Agulla; a Lloret l'Institut Rocagrossa i l'Institut Ramon Coll i Rodés; a Hostalric l'Institut Vescomtat de Cabrera; i finalment també hi ha l'Institut de Vidreres.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Santa Coloma
Fotografia: Els treballs han començat aquesta setmana. / David Rueda-Ajuntament
06/09/2018 17:19

Treballs de dragat de la resclosa del parc de Sant Salvador de Santa Coloma per recuperar els gorgs

Amb aquesta actuació es promourà la permanència de l’aigua en els gorgs que s’hi formen, oferint un hàbitat i refugi per als peixos de la riera, especialment en episodis de sequera.
Comentaris (0)
Societat // Lloret
Fotografia: Els directius de ElTenedor als jardins de Santa Clotilde. / Ajuntament
05/09/2018 17:14

130 directius de ElTenedor es reuneixen a Lloret en la seva convenció anual

ElTenedor és l’empresa líder en la reserva en línia de restaurants a Europa amb una oferta de més de 50.000 establiments.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Les nevades van afectar 45 poblacions gironines. / Diputació
05/09/2018 17:00

La Diputació destinarà 350.000 euros als municipis afectats per les nevades del passat hivern

La subvenció es destinarà a finançar actuacions com la retirada de neu i gel, despeses extraordinàries de personal, estesa de sal o contractació de maquinària especialitzada.
Comentaris (0)
Societat // Santa Coloma
Fotografia: Les noves dependències de Serveis Socials. / David Rueda-Ajuntament
02/09/2018 21:38

Nova ubicació dels Serveis Socials municipals de Santa Coloma

El canvi d'ubicació respon a la voluntat de la regidoria d'agrupar en un mateix espai tots els treballadors d'aquesta àrea, que fins ara estaven dividits en dues dependències.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Botiga


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar