Societat // Comarca // Blanes
Fotografia: La VI Jornada d´Orientació de La Selva II. / Ajuntament
08/05/2018 07:12

Més de 500 joves s'informen sobre opcions del seu futur acadèmic a Blanes

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics La Selva II, la VI Jornada d'Orientació de Formació Professional va comptar amb 21 xerrades de 45' minuts simultàniament en tres espais.

Redacció

No hi ha cap mena de dubte que un dels moments més decisius per a una persona és quan ha d'escollir quins estudis, quin futur acadèmic vol emprendre. Per això, per ajudar els joves a poder triar, aquests dies s'organitzen jornades i sessions obertes als centres educatius i/o de suport en aquesta matèria. Una de les més interessants ha estat la VI Jornada d'Orientació de Formació Professional que va tenir lloc aquest passat divendres al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) La Selva II amb seu a Blanes. Més de 500 nois i noies van poder informar-se sobre les diferents opcions que tenen al seu abast, a través d'una maratoniana jornada que es va fer a partir de les 9 del matí i que es va allargar, de manera ininterrompuda, fins quarts de 3 del migdia. 

21 xerrades programades simultàniament en 3 espais del CRP La Selva II 
Al llarg de sis hores, es van programar 21 xerrades de 45 minuts cadascuna d'elles sobre els cicles formatius de grau mitjà i FIAP-PFI, desenvolupades de manera simultània en tres espais del Servei Educatiu de La Selva II: les sales Cala Bona, Treumal i Giverola. Com és habitual, la jornada va ser especialment fructífera pels joves, que van poder informar-se i preguntar els dubtes que poguessin tenir amb els professors que els van explicar les diferents opcions. 

Les famílies professionals sobre les quals es va informar van ser les següents: Sistemes Microinformàtics; Cuina/Serveis de Restauració; Comerç; Elaboració de Productes Alimentaris; Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques; Atenció a Persones amb Dependències; Cures d'Auxiliar d'Infermeria; Sistemes Microinformàtics; Gestió Administrativa i Gestió Administrativa d'Àmbit Jurídic; Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural; Indústries Alimentàries: Forneria, Pastisseria i Confiteria; Cuina / Serveis de Restauració; Tècniques Esport. Vela / Busseig; Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme; i Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural / Tècniques Futbol / Salvament i Socorrisme. 

D'altra banda, també es va informar sobre Programes de Formació i Inserció (PFI) i Programes de Formació i Aprenentatge Professional (FIAP). Més concretament es va parlar de dues opcions: Pintura i Auxiliar de Muntatges d'Instal·lacions d'Electricitat, Aigua i Gas. Els respectius instituts i centres educatius on s'imparteixen aquests coneixements estan ubicats en quatre poblacions selvatanes: Blanes, Lloret, Vidreres i Hostalric. A Blanes són els Instituts Sa Palomera, Serrallarga i S'Agulla; a Lloret l'Institut Rocagrossa i l'Institut Ramon Coll i Rodés; a Hostalric l'Institut Vescomtat de Cabrera; i finalment també hi ha l'Institut de Vidreres.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Comarca // Blanes
Fotografia: Les autoritats locals i comarcals van encapçalar la jornada festiva. / Consell Comarcal
22/05/2018 06:24

Blanes celebra la implantació del nou model de recollida selectiva i neteja viària amb una jornada festiva

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i el tinent d’alcalde responsable del servei, Nicolás Laguna, van encapçalar l’acte festiu al Passeig de Mar.
Comentaris (0)
Societat // Comarca // Riudellots
22/05/2018 06:10

​Detingut un home que conduïa drogat i sense permís després de provocar un accident a Riudellots

Les dues persones que anaven en un dels vehicles havien patit ferides lleus mentre que l’altre conductor, que havia provocat l’accident, no facilitava cap mena de documentació.
Comentaris (0)
Societat // Riudellots
Fotografia: La plana web on es troba el nou servei. / Marc Sureda-Canal Ajuntament
18/05/2018 07:20

​Riudellots incorpora el planejament i la seva normativa en una plataforma consultable per internet

És el primer municipi gironí que elabora una capa en format GIS (Geographic Information System) al servei proporcionat pel SITMUN.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: La petita mostra que s´ha instal·lat a l´aeroport. / Aena
18/05/2018 06:52

​L’aeroport, un espai més de la mostra Girona Temps de Flors

S'ha instal·lat un espai floral a la zona d‟arribades de la terminal. D‟aquesta manera, els passatgers que aterrin poden començar a gaudir de la mostra.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: Les propietats del romaní

Després d’haver-vos presentat dues...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La sàlvia dels convents

Avui em plau de presentar-vos una de...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La virtut guaridora del marduix

L’èxit editorial dels reculls de...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar