Societat // Brunyola
Fotografia: La senyalitzaci´os´ha dut a terme al llarg dels 300 km de camins del municipi. / ATC-SIG
26/01/2018 06:20

​Brunyola ja disposa de la senyalització a les 174 masies del municipi

Aquesta instal·lació, que ha anat a càrrec de l'empresa ATC-SIG, sorgeix de la necessitat de garantir la seguretat i l’accessibilitat dels serveis públics i d’emergència.

Redacció

El municipi de Brunyola ja té instal·lada la senyalització identificativa de les 174 masies del terme municipal i que ha estat ubicada, definida i dissenyada per tècnics de l'empresa ATC-SIG. Aquesta instal·lació està repartida al llarg dels 300 km de camins que té el terme i sorgeix de la necessitat de garantir la seguretat i l’accessibilitat dels serveis públics i d’emergència. El projecte ha estat un encàrrec del propi Ajuntament de Brunyola d’acord amb la resolució de la Junta de Govern Local en data 8 de març de 2017 i amb el fi de sol·licitar una subvenció exclosa de concurrència pública, d’acord amb l’article 22.2c de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, de General de Subvencions, a la Diputació de Girona.

Aquest projecte s’ha estructurat en dues fases. La primera correspon a l’estudi per la selecció de la millor ubicació dels senyals i la definició del contingut d’ells (masia a indicar i direcció de la fletxa). A partir de la identificació de les masies, la seva ubicació dins del municipi i la xarxa de camins rurals existents, així com de la posterior visita al territori per conèixer de primera mà i poder complementar els estudis realitzats a l’oficina, s’ha realitzat una proposta de senyalització en termes de quantitat, tipologia, ubicació i disseny. Mentre que la segona fase es fonamenta en la fabricació (que inclou maquetació i impressió) i instal·lació dels senyals en el territori, que va recaure en l’empresa vallesana Tràfic i Serveis, sl.

Un cop sondejades totes les possibilitats i exposat el projecte davant els veïns al mes de juliol de l’any passat, es va procedir a la presentació definitiva de la senyalització. Aquesta ha consistit en un total de 157 senyals, de les quals 146 són direccionals, 7 d’informació general i 4 d’informació general ampliada. La instal·lació es va dur a terme al llarg dels últims mesos de l’any 2017 i finalment, els habitants, visitants i serveis d’emergència ja poden situar-se perfectament a Brunyola.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Arbúcies
Fotografia: L´alcaldessa i els regidors del Ple dels Infants. / Ajuntament
20/06/2018 06:33

Finalitza la quarta legislatura del Ple dels Infants d'Arbúcies

El cinema a la fresca que es realitza durant la Festa Major i la Festa Holy a la jornada familiar Cassònia, properes propostes sorgides del Ple dels Infants.
Comentaris (0)
Societat // Vidreres
Fotografia: L´alcalde i el regidor de sostenibilitat van entregar el diploma aquest divendres. / Ajuntament
20/06/2018 06:26

L’escola Sant Iscle de Vidreres rep un diploma del projecte Euronet 50/50

El projecte Euronet 50/50 és una iniciativa europea que té per objectiu aconseguir que els centres educatius redueixin el consum energètic.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Un dels trams de la ruta. / Consell Comarcal
14/06/2018 21:52

Inaugurats els trams actius de la ruta de la Tordera

En aquests moments, la Tourdera -com es coneix popularment l'itinerari- compta amb 114 quilòmetres de trams actius i plenament senyalitzats.
Comentaris (0)
Societat // Blanes
Fotografia: La Casa Saladrigas, rehabilitada. / Ajuntament
07/06/2018 19:33

​Blanes enllesteix la rehabilitació de Casa Saladrigas, dissenyada per un deixeble d'Antoni Gaudí

Els darrers mesos s'hi han estat fent treballs de rehabilitació valorats en prop de 55.000 € per tal de reparar diverses fissures i esquerdes.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: Les propietats del romaní

Després d’haver-vos presentat dues...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La sàlvia dels convents

Avui em plau de presentar-vos una de...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La virtut guaridora del marduix

L’èxit editorial dels reculls de...
Tieta Ratafia & CO

Botiga


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar