Societat // Brunyola
Fotografia: La senyalitzaci´os´ha dut a terme al llarg dels 300 km de camins del municipi. / ATC-SIG
26/01/2018 06:20

​Brunyola ja disposa de la senyalització a les 174 masies del municipi

Aquesta instal·lació, que ha anat a càrrec de l'empresa ATC-SIG, sorgeix de la necessitat de garantir la seguretat i l’accessibilitat dels serveis públics i d’emergència.

Redacció

El municipi de Brunyola ja té instal·lada la senyalització identificativa de les 174 masies del terme municipal i que ha estat ubicada, definida i dissenyada per tècnics de l'empresa ATC-SIG. Aquesta instal·lació està repartida al llarg dels 300 km de camins que té el terme i sorgeix de la necessitat de garantir la seguretat i l’accessibilitat dels serveis públics i d’emergència. El projecte ha estat un encàrrec del propi Ajuntament de Brunyola d’acord amb la resolució de la Junta de Govern Local en data 8 de març de 2017 i amb el fi de sol·licitar una subvenció exclosa de concurrència pública, d’acord amb l’article 22.2c de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, de General de Subvencions, a la Diputació de Girona.

Aquest projecte s’ha estructurat en dues fases. La primera correspon a l’estudi per la selecció de la millor ubicació dels senyals i la definició del contingut d’ells (masia a indicar i direcció de la fletxa). A partir de la identificació de les masies, la seva ubicació dins del municipi i la xarxa de camins rurals existents, així com de la posterior visita al territori per conèixer de primera mà i poder complementar els estudis realitzats a l’oficina, s’ha realitzat una proposta de senyalització en termes de quantitat, tipologia, ubicació i disseny. Mentre que la segona fase es fonamenta en la fabricació (que inclou maquetació i impressió) i instal·lació dels senyals en el territori, que va recaure en l’empresa vallesana Tràfic i Serveis, sl.

Un cop sondejades totes les possibilitats i exposat el projecte davant els veïns al mes de juliol de l’any passat, es va procedir a la presentació definitiva de la senyalització. Aquesta ha consistit en un total de 157 senyals, de les quals 146 són direccionals, 7 d’informació general i 4 d’informació general ampliada. La instal·lació es va dur a terme al llarg dels últims mesos de l’any 2017 i finalment, els habitants, visitants i serveis d’emergència ja poden situar-se perfectament a Brunyola.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Blanes
Fotografia: El lliurament va tenir lloc ahir dimecres al matí. / Ajuntament
22/03/2018 06:20

La Caixa lliura 10.200 € a tres entitats socials de Blanes

La quantitat, entregada per l'Obra Social la Caixa, prové del 2% de la facturació obtinguda dels TPV de Caixabank durant les rebaixes per l'Associació de Comerciants de Blanes Centre.
Comentaris (0)
Societat // Blanes
Fotografia: Operatiu que es va muntar al port de Blanes ahir al matí. / Joaquim Llorens-Ajuntament
21/03/2018 06:37

​Troben a 8 milles de la costa de Blanes el cos sense vida d'un home que podria ser el caiaquista desaparegut

L'embarcació blanenca "Es Niell" el va localitzar ahir al matí i una llanxa dels Mossos el va portar fins al port de Blanes per fer l'aixecament del cadàver.
Comentaris (0)
Societat // Arbúcies
Fotografia: Edifici del consistori arbucienc. / Ajuntament
21/03/2018 06:29

​L’Ajuntament d'Arbúcies ofereix un nou servei d’assessorament en comportaments de risc

El Servei d’Orientació i Suport (SOS) atén presencialment cada dijous de les 10 h a les 12 h. Els psicofàrmacs i els mòbils, els abusos més habituals.
Comentaris (0)
Societat // Tossa
Fotografia: Un dels trams restaurats de la muralla. / Generalitat
20/03/2018 06:10

​Finalitzen les obres de restauració de la muralla de la vila vella de Tossa

L’actuació, promoguda pel Departament de Cultura, l’INCASÒL i l’Ajuntament de Tossa, en el marc del programa de l’1% cultural, ha comportat una inversió total de 120.000,00€.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: Les propietats del romaní

Després d’haver-vos presentat dues...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La sàlvia dels convents

Avui em plau de presentar-vos una de...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La virtut guaridora del marduix

L’èxit editorial dels reculls de...
Tieta Ratafia & CO

Botiga


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar