Societat // Lloret
Fotografia: Els participants a la jornada, aquest passat dilluns. / Ajuntament
08/02/2018 06:02

Una quarantena de professionals del sector gastronòmic de Lloret, en una jornada a la Fundació Alícia

L’objectiu de la trobada era treballar en l’estratègia de potenciació de l’oferta gastronòmica de Lloret de Mar dels propers anys.

Redacció

Aquest passat dilluns, una quarantena de professionals del sector gastronòmic de Lloret de Mar -entre restauradors, hotelers, tècnics municipals i veïns- van participar en una jornada a la seu de la Fundació Alícia situada al Món Sant Benet per treballar conjuntament l’estratègia de potenciació de la destinació en l’àmbit gastronòmic a curt i llarg termini.

El projecte, desenvolupat per la Fundació Alícia i coordinat per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar, el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i l’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme, es va iniciar al 2017 amb diferents fases que incloïen: una investigació documental, entrevistes i taules de treball temàtiques i una anàlisi de la informació i conseqüent detecció d’oportunitats de la qual ha sorgit una proposta estratègica que la Fundació Alícia va presentar i debatre amb tots els participants a la jornada.

A partir de les propostes que van sortir durant les diferents presentacions i taules de treball que es van dur a terme i de les conclusions que se’n van derivar, l’equip de la Fundació Alícia definirà una estratègia final i un pla d’accions específic que es desenvoluparà fins al 2022 i que han de servir per impulsar el sector gastronòmic de Lloret de Mar en els propers anys.

Segons explicar Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “aquest és un projecte estratègic per a Lloret de Mar que ha de servir com a impuls per a la gastronomia i per a posicionar-nos en aquest àmbit a nivell internacional”. I afegeix que "diferents estudis ens han demostrat que actualment l’oferta gastronòmica no és un factor de decisió per als nostres visitants quan ens escullen i és una realitat que pretenem canviar amb aquest projecte que a la vegada ens ha de proporcionar una singularitat respecte a altres destinacions.”

Està previst que els resultats d’aquest projecte es presentin públicament durant les properes setmanes.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Comarca
Fotografia: Visita a la nova maquinària i contenidors de NORA que es va fer el juny passat. / CComarcal
16/10/2018 08:52

NORA, l'empresa de gestió de residus de la Selva, inicia el camí per convertir-se en 100% pública

El soci privat, CESPA SA del grup Ferrovial, ha manifestat la seva voluntat de sortir de l’empresa, i ara els socis públics han devalorar les condicions i el calendari.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Participants en una campanya d´aquest tipus a Vilobí. / Tribuna Selvatana
24/09/2018 15:27

Nova campanya d'identificació i cens d'animals de companyia a diversos municipis de la Selva

És impulsada pel Consell Comarcal i es duu a terme als municipis de Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Vilobí d’Onyar.
Comentaris (0)
Societat // Santa Coloma
Fotografia: Els treballs han començat aquesta setmana. / David Rueda-Ajuntament
06/09/2018 17:19

Treballs de dragat de la resclosa del parc de Sant Salvador de Santa Coloma per recuperar els gorgs

Amb aquesta actuació es promourà la permanència de l’aigua en els gorgs que s’hi formen, oferint un hàbitat i refugi per als peixos de la riera, especialment en episodis de sequera.
Comentaris (0)
Societat // Lloret
Fotografia: Els directius de ElTenedor als jardins de Santa Clotilde. / Ajuntament
05/09/2018 17:14

130 directius de ElTenedor es reuneixen a Lloret en la seva convenció anual

ElTenedor és l’empresa líder en la reserva en línia de restaurants a Europa amb una oferta de més de 50.000 establiments.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: El màstic de llentiscle

El llentiscle (llat., Pistacia...
Fra Valentí Serra de Manresa

Remeis del frare: La ruda és estimulant i decidida

La ruda és una herba remeiera força...
Àngel Rodríguez Vilagran

Truqueu al mòbil de la meva sogra

Ara fa pocs dies en un conegut...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar