Tradicions // Blanes
10/08/2017 08:11

Una mitjana de 1.500 persones diàries al 1r Happy Food Trucks Tour de Blanes

Va tenir lloc el passat cap de setmana a la plaça Països Catalans, el nou espai a l'entrada de Blanes. Es va oferir gastronomia variada i actuacions en directe de música folk i versions.

Redacció

La primera edició del Happy Food Trucks Tour que va fer parada a Blanes durant el passat cap de setmana ha estat valorada de manera molt positiva tant per l'Ajuntament com pels co-organitzadors. Durant tres dies, les food trucks es van plantar a Blanes amb menjar elaborat en furgonetes amb personalitat pròpia i de tota mena, així com en caravanes sweety, que van apropar aquesta moda en plena efervescència a blanencs i visitants. Amb una estètica vintage amb tocs de bohèmia, el tour va fer les delícies dels més foodies -és a dir, els aficionats al bon menjar i a la beguda-, que van tenir una variada mostra per triar a través de les 10 trucks que van estar instal·lades a la vila durant tot el cap de setmana.

La combinació de bon menjar i actuacions en directe és la clau de l'èxit d'aquesta mena de circ gastronòmic i musical on gent de totes les edats, famílies i colles d'amics, hi va trobar el seu espai. Es calcula que cada dia hi va haver una mitjana de 1.500 visitants al Happy Food Trucks Tour de Blanes, en una activitat que majoritàriament començava pels volts de les sis del vespre i s'allargava fins quarts d'una de la matinada. Hi havia tant vilatans com estrangers, majoritàriament turisme francès i anglès. Des de l'organització –Ajuntament i Happy Food Trucks- el balanç és tan positiu que ja busquen dates per repetir l'experiència l'any vinent, no tan sols pel gran nombre de visitants que ha atret, sinó també per l'incentiu que ha suposat en l'apretada agenda que bull especialment d'activitats a Blanes durant l'estiu. 

Actuacions en directe i tast de vins musicals 
El punt afegit de qualitat va anar a càrrec de les actuacions en directe a l'escenari que formava part del recinte. Durant els tres dies diversos cantants van acompanyar les propostes culinàries, en una fusió harmoniosa molt diferent al què sol ser habitual, destacant en aquest sentit l'experiència de fruir d'un tast de vins el vespre de dissabte, Wine & Music, amenitzat amb els Tokaji Quartet. El flamenc/rock de Tori Sparks, la música Deep-House-Techno de DJ Chimi Hendrixx, o bé les interpretacions en acústic a càrrec de David Ros, Jordi Belza i Adeline van acabar de configurar un repertori que completava l'experiència culinària sense estridències, actuant com a fil conductor de l'esdeveniment. Les versions d'èxits musicals de tots els temps que va interpretar la Happy FT Band dissabte a la nit també va ser un altre punt d'inflexió ideal per tancar la jornada. 

Un passeig gastronòmic arreu del món 
Pel que fa a l'oferta gastronòmica, hi havia 10 possibilitats de tria a través de sengles caravanes que preparaven les diferents propostes culinàries en viu i en directe. Dues de les que van tenir més èxit van ser la brasa argentina d'El Caminito, i la il·limitada quantitat de varietats d'ou que s'encarregava d'anar servint al truck El Grillat. Ara bé, també hi havia menjar mexicà, bocateria, creperia, sandwitxos, burguers, patates fregides, iogurts i un llarg llistat de temptacions capaces de satisfer els gustos més inimaginables. Tot plegat es podia degustar en taules i cadires repartides per tot el recinte, còmodament assegut però també dret, recolzant-se en unes originals taules fetes amb estenedors de roba amb un metacrilat al damunt.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Tradicions

Tradicions // Caldes
Fotografia: Visitants de la Fira d´Oportunitats. / Ajuntament
15/11/2017 07:01

Més d'una quarantena de parades a la 18a Fira d'Oportunitats de Caldes

Com en les darreres edicions, durant la fira va haver-hi una parada de Càritas, que va recollir un total de 183 kg d'aliments de primera necessitat.
Comentaris (0)
Tradicions // Vidreres
Fotografia: Un manat de salsafins. / Consell Comarcal
13/11/2017 07:05

Del 15 al 19 de novembre, campanya de promoció del salsafí de la Selva a Vidreres

Durant la Festa Petita que se celebra durant el cap de setmana, 9 establiments del municipi participen a les jornades gastronòmiques oferint menús, plats o productes que inclouen el salsafí.
Comentaris (0)
Tradicions // Vidreres
12/11/2017 08:21

Vidreres es prepara per la seva Festa Petita, que tindrà lloc el proper cap de setmana

La festa té lloc amb motiu de la celebració dels patrons de la vila, Sant Iscle i Santa Victòria. Durant aquests dies també es durà a terme la campanya gastronòmica del salsafí.
Comentaris (0)
Tradicions // Santa Coloma
Fotografia: Bosch, durant l´acte de nomenament de Confrare d´Honor. / David Rueda-Ajuntament
11/11/2017 07:41

L'empresari Faustí Bosch és investit Confrare d'Honor de la Ratafia

L'acte va tenir lloc durant el sopar de la 36a Festa de la Ratafia de Santa Coloma, on es va fer públic també el veredicte del Concurs, que enguany ha guanyat Montse Vilamajó, de Centelles.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Josep Lluís Vidal

Com identificar les estafes a Facebook

Un Land Rover embolicat amb un...
Àdam Bertran

"Torna, oi que tornaràs?"

En el món de l’educació recorres...
Josep Lluís Vidal

L'avís legal de les cookies

L'any 2012 va entrar en vigor via...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar