Societat // Vilobí // Sant Dalmai // Salitja
Fotografia: Dues voluntàries, divendres, en un dels establiments col·laboradors. / Xavier Roca-Tribuna Selvatana
30/11/2016 06:55

Onyar Solidari recull més de 1.500 kg durant el Gran Recapte d'Aliments

Des de l'entitat es mostren molt satisfets d'aquesta nova edició del Gran Recapte, que ha comptat amb un rècord de voluntaris mobilitzats i més de 200 kg d'aliments més que en l'edició passada.

Redacció

Un total de 1.506 kg -225,26 kg més que l'any passat- és la xifra resultant al municipi de Vilobí d'Onyar de la darrera edició del Gran Recapte d'Aliments de Catalunya que va tenir lloc els passat divendres 25 i dissabte 26 de novembre. Fins a 37 voluntaris i 4 suplents, coordinats per l'entitat Onyar Solidari, van ser els encarregats de dinamitzar la campanya i recollir els productes, gràcies a la col·laboració dels supermercats Novavenda, Caprabo, l'Agrobotiga El Forn i la Fruiteria La Plaça, i enguany, per primera vegada, de les carnisseries Boada-Porcel, Can Liri i Marcel. Així mateix, cal mencionar una donació de productes per part de l'empressa càrnica Sant Damai S.A, i una altra de la Granja Mas Bes de Salitja.

Des d'Onyar Solidari es mostren molt satisfets d'aquesta nova edició del Gran Recapte, que ha comptat amb un rècord de voluntaris mobilitzats. "Estem molt cansats, ja que han estat uns dies frenétics de molta feina i estrés, però el resultat ha estat espectacular" ha explicat Lluís Molins, president de l'entitat. "Volem donar les gràcies a tots els col·laboradors, voluntaris i empreses per l'excel·lent solidaritat, que han demostrat que en el nostre municipi hi ha una forta voluntat d'ajudar a les persones necessitades" afegeix Molins. Ara el procés continua i des d'Onyar Solidari s'encarregaran de dur a terme la distribució d'aquests aliments entre les persones més vulnerables del municipi.
       Imprimir       Enviar a un amic      
      

Comentaris

No s´han trobat comentaris

Deixa el teu comentari

Més notícies de: Societat

Societat // Caldes
Fotografia: La sessió plenària celebrada a Caldes al novembre. / Ajuntament
15/12/2017 06:45

Llum verda a les obres d’urbanització del Tourist Club de Caldes

Aquest projecte ha de permetre fer arribar aigua potable als veïns a banda de millores importants com una xarxa de serveis nova o millores en les voreres.
Comentaris (0)
Societat // Comarca
Fotografia: Interior de les instal·lacions de l´Aeroport de Girona. / Aena
14/12/2017 07:15

L’Aeroport obté la certificació sobre seguretat operacional de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria

El document avala la vigència de la nova normativa a totes les seves instal·lacions, sistemes, equips, serveis i procediments operacionals.
Comentaris (0)
Societat // Tossa
Fotografia: Les obres s´estan duent a la part de la muralla que dona a la Platja Gran. / Ajuntament
13/12/2017 07:34

Tossa rehabilita la muralla de la Vila Vella gràcies a l'1% cultural

Les obres són executades per INCASÒL i tenen un cost de 120.000 euros, que es repartiran entre l’INCASÒL i l’Ajuntament finançant 60.000 euros cada una de les parts.
Comentaris (0)
Societat // Lloret
Fotografia: La fira va tenir lloc a Barcelona del 28 al 30 de novembre. / Ajuntament
11/12/2017 07:36

Lloret, present a la IBTM, una de les principals fires internacionals de congressos i esdeveniments

Durant els tres dies de fira, el Lloret Convention Bureau es va entrevistar amb una trentena d’organitzadors internacionals dels mercats prioritaris del municipi, com són Regne Unit, França, centre d’Europa o els països nòrdics.
Comentaris (0)
Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Josep Lluís Vidal

Com identificar les estafes a Facebook

Un Land Rover embolicat amb un...
Àdam Bertran

"Torna, oi que tornaràs?"

En el món de l’educació recorres...
Josep Lluís Vidal

L'avís legal de les cookies

L'any 2012 va entrar en vigor via...
Tieta Ratafia & CO

Botiga


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar