24/02/2015

La recepta: Ulleres de cabell d'àngel

Maria Viñolas i Puig

A la recepta anterior us vaig explicar com fer el cabell d’àngel. Avui us presento una de les moltíssimes postres que es poden fer amb cabell d’àngel. Es tracta d'una recepta molt senzilla i ideal per tal de sorprendre els amics a l’hora del cafè.


Els ingredients: 
Pasta de full (rectangular, sinó l’haurem de retallar), 300g de cabell d’àngel i sucre.

La preparació:
Abans de començar pre-escalfarem el forn a 200ºC. Un cop fet això, estendrem la massa rectangular sobre el mateix paper de forn. Si tenim la massa rodona, el que podem fer és retallar els costats (forma quadrada). A continuació, repartirem una capa fina de cabell d’àngel per tota la massa.

Per a fer la forma de la ullera és molt fàcil. Començacem a enrotllar des d’un extrem de la massa fins la meitat i, un cop al centre, des de l’altra meitat farem el mateix. Ens ha de quedar la massa com si fossin uns prismàtics -com a la imatge que il·lustra aquest article-.

A continuació, tallarem la massa en porcions de mig centímetre, aproximadament. És important que quedin totes les parts iguals, ja que al forn les courem totes juntes i així evitarem que les més gruixudes quedin crues o les primes massa cuites.

Les repartirem a la safata amb el paper de forn a sota. Hem de tenir en compte de posar-les una mica separades, ja que agafaran volum. Ensucrarem una mica les ulleres i ja ho podrem enfornar. De tant en tant ho controlarem i, un cop daurades d’un costat, podem donar un tomb i daurar l’altra cara. Un cop cuit ja ho podem retirar del forn i deixar refredar.

Espero que us hagi agradat! Segur que us surten boníssimes! ;)

Maria Viñolas i Puig
Dietista i nutricionista

Comentaris

Anna Vilà // 27-02-2015 18:35 - Sils
Les he fet al peu de la lletra i surten boníssimes!

Deixa el teu comentari

Les notícies més llegides del dia
Subscripció al butlletí
Vols estar al dia de l´actualitat de ‪la Selva‬? Subscriu-te al nostre butlletí diari:
Enviar
L´opinió de la setmana
Josep Lluís Vidal

Com identificar les estafes a Facebook

Un Land Rover embolicat amb un...
Àdam Bertran

"Torna, oi que tornaràs?"

En el món de l’educació recorres...
Josep Lluís Vidal

L'avís legal de les cookies

L'any 2012 va entrar en vigor via...
Tieta Ratafia & CO

Portada


Enviar per E-mail
Nom
Email
Missatge
Enviar